Automate your Marketing
with Womplify




 
ieda's FotoPage

By: ieda daud

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Sep-2012 17:50 Email | Share | | Bookmark
long time no see..

gambar rya
lamanya xupdate kat sini..baru2 ni, tiba2 terfikir nak tengok gambar2 lama, then tetibe teringat fotopages ne..bersawang sesangat dah..bagus juga ada Fp ne, at least gmbr2 lama x hilang begitu aje.boleh tengok balik n mengamit memori lalu.cewah..sekarang dah lama xmain camera..sebab tu semangat nk up gambar dah xde..latest of me??hurm, sekarang dah ada anak dua..sekejap je rasa masa berlalu..last update kat sini, masa tu baru kawen, setelah nak dekat 3 tahun, da ada 2 anak pon..anak Ist, Iskandar Zulkarnain ( 1 tahun 10 bulan) anak 2nd, Arieq Miqhael (8 bulan)..2 hero, bak kata orang sabah, dua staring..alhamdullilah, sangat bahagia bersama incik suami dan 2 hero kesayangan ini.. ..nanti la sambung update lagi, nak cari gambar yg boleh di uploadd lagi, supaya, gambar2 ne xhilang begitu sahaja dan boleh dikenang hingga ke anak cucu..nak rajin la update, fp @ blog, supaya nanti anak2 boleh tengok,kenang dan tahu bagaimana mereka time kecek2 dlu..if tinggal dalam ingatan, takut lupa,


Tuesday, 19-Jan-2010 15:37 Email | Share | | Bookmark
hai all

perghhh...dah dekat 5 bulan aku xupdate fotopages ne..memang bersawang habesla..bukan ape, sekarang nie, dah jarang aktif main camera..kene cari mood balik ne..
Sekarang nie, aku dah tukar status menjadi puan..masih stay di Semporna, Sabah bersama my lovely husband..kepada kawan2, sorry if aku termiss bagi jemputan kawin..hopefully, u all mendoakan kebahagian aku bersama husband ku..amin..kat sini, ade aku upload skit gambar2 aku kawen..









Saturday, 15-Aug-2009 18:31 Email | Share | | Bookmark
Wedding shot

Will update soon
Wedding at Negeri Sembilan



yeah, finally got enthusiasm to update..need battle with ma laziness..
This shot i took at Negeri Sembilan during mid year school holiday..Really need comments to improve my skill..





















































Tuesday, 21-Jul-2009 06:29 Email | Share | | Bookmark
Industrial Shot

Will update just around the corner..



Finally got time to update..

































Dats all..hope u all can give sincere comment to improve my skill..


Thursday, 2-Jul-2009 17:49 Email | Share | | Bookmark
Model Photoshot

Model Photoshot

Who : Forgot
When : Mei 2009
Where : Chempedaq Bay, Kuantan, Pahang

Tag along : Asrul and Azie
















Para komentar, minta pendapat untuk penambah baikan..
TQVM


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net